onsdag 25 november 2009

Gnällvarning

Jag har legat lite lågt här, problem i skolan igen! Hur f*n kan man skicka en sexåring med hjärnskakning att gå själv tillbaka till skolan när man är på utflykt och sen inte veta var han är, dessutom "glömma" att ringa oss föräldrar? Plus en massa annat strul och försummelse runt omkring, vår skola i ett nötskal! Allt slutade någorlunda bra, en sexåring med lite mindre förtroende för vuxna kanske...

Evert och Eskil har börjat sy på maskin! Min ena symaskin går att ställa ner farten på, perfekt för små nybörjare! Evert sydde en vetekudde som första projekt, han sover med den varje kväll nu:



Mitt TV-pysslande just nu är att producera vantar till slarviga killar, kan man sätta fast vantar i såna där band, det är väl ok på sexåringar, eller... ;-)
Ganet är Fame och jag gillar verkligen färgerna, dessutom borde inte några fler barn på skolan ha likadana?! *hoppas*




För några veckor sen började jag läsa Trädgårdskonstens historia 7,5 p på Högskolan Gotland. Det är underbart att få frossa i härlig läsninga och vackra bilder, det blir ju inte av att läsa så här mycket om jag inte måste liksom. Det är väldigt mycket text som ska läsas, huvudboken är "Europas Trädgårdar" av Anna-Maria Blennow. Faktaspäckad bok som bitvis är lite torr men väldigt. väldigt intressant! Kul kurs som jag verkligen kan rekommendera om man vill fördjupa sig i trädgårdshistoria från renässansen och framåt!

(Så har jag gjort något riktigt läskigt... jag har bokat plats på Nordiska Trädgårdar, alltså den stora trädgårdsmässan!)

Caroline

1 kommentar:

Samtal från min trädgård sa...

Det är väl inte gnäll! Utan du måste nok ta det ett steg högre upp än en rektor, om du inte redan gjort det. Hoppas att han mår bättre stackern.
Så kul att läsa en kurs, får se vad det blir till här, jag kanske måste....