torsdag 21 januari 2010

Trendspaning

Lite trött i fötterna och rejält trött i huvudet, så kan man väl sammanfatta dagens Formexbesök. Formex är butikernas stora inköpsmässa, här finns ALLT som kan önskas vad gäller inredning, leksaker, pynt osv. Idag var det också premiärvisning av bla den Officiella bröllopsservisen, gjord av Rörstrand (snygg!). TV filmade för fullt så det kommer säkert något inslag på nyherna ikväll.

Vi var inte inställda på att göra några beställningar alls idag, Trädgårdstider har sitt sortiment och vi är nöjda med det, MEN... det fanns andra spännande produkter inom ett område som inte har med trädgård/natur att göra, så nu blir det till att fundera och smida planer!
Annars var det nyttigt med ett mässbesök, vi ska ju utforma en snygg monter till Nordiska Trädgårdar i april och jisses vad svårt det är!

Trender idag då? Tja, mindre vitt, vitt, vitt och mer färg! Mycket naturmaterial och mycket glad plast och kitch. Jag tyckte att det var betydligt mindre med shabby-lantligt-New England-och allt vad det heter, mindre rostigt järn och vitmålade möbler. Över huvud taget så var det färre gulliga saker, istället mer glatt *gillar*

Temat i år är "Creative Flow" och visningsmontern i entréhallen var inredd som ett kreativt himmelrike med trädgårdspysselhörna, garn, tyg, scrapbooking osv, extra kul var att våra fjärilar fanns med i den utställningen! Och visst ligger det i tiden att vara kreativ också!

Caroline

2 kommentarer:

Sussi sa...

... spännande, gillar naturmaterial.

Charlotta sa...

Kul att besöka mässan! Man blir ju rätt nyfiken på vilket område exkl. trädgård du spanade på... :-)